BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 17 March 2011

~SIJIL PELAJARAN MALAYSIA ~~~>> KAPITAL`93 & M|D

 ASSALAMUALAIKUM.....


Ahaha... aku x tahu nk tulis apa sebenarnya .... Ok. LAH ... AKU nk ceritakan pengalaman aku n kawan2 aku time SPM ... .ahaha..... 1stly aku perkenalkan Persatuan geng2 aku kt SMKC 2010.... kita org nye Persatuan dinamakan KAPITAL`93... hah !! mesti kau orang x tahu kan apa 2 .... ok ... KAPITAL`93 membawa mksd Kesatuan Pelajar Tingkatan Lima .... 93 pulak berdasarkan kiteorg nye tahun lahir .. 1993 .... PENGERUSI KaPiTaL`93  ANIQ... NAIK PENGERUSI PULAK AIN SUHAILI [5c2]... S.U NINA.. BENDAHARI lak NANA ... KAPITAL`93 bertujuan untuk memudahkan seluruh warga T.5 SMKC untuk sebarang rujukan atau permasalahan .. huh ... 



                ~~OK?? SUKAN SEBELUM SPM!!~~




  KAPITAL`93 mempunyai dua team nasyid .... team lelaki dinamakan MUSLIMIN UNITED atau lebih dikenali sebagai M.U.. mempunyai dua vokalis hebat iaitu Nur Haziq & Hisyamuddin... selain itu tidak lupa juga penyanyi latar ... AMIR..AKU[PETAK]..EPI..ZUL..DELAN..KAMAL..ANIQ.... kumpulan perempuan aku x taw lak nama team dya org ... tapi ... vokalis dya org x silap aku AINA & NINA.. penyanyi latar lak ... NANA..TASYA..AMY..EKIN..








                                       ~~ NASYID TIME !! ~~




              
           ~~ VOKALIS M.U ~~


             
        P/S: YG TENGAH 2 BUKAN
            
        ~~ VOKALIS PEREMPUAN ~~


ok ... aku citer lak team geng2 dak laki saje ... M|D .. ahaha... ditubuhkan pada tahun 2009.. dicre8 oleh IQBAL AFIFI & diketuai oleh MUSHER M|D ... ahaha... ok ... M|D adalah menggambarkan kegilaan pelajar2 KAPITAL`93 yg akan menghadapi SPM dan stress2 ketika SPM .. ahaha... mksd M|D ?? MENTALITY DESTRUCTION .. haha.. 










                 ~~ CAUGHT BY M|D !!! ~~


ok lah ... aku pown da x taw nk tulis apa... daaa...


  assalamualaikum ... hope u all enjoy ... thx 2 KAPITAL`93 & M|D ,... 


UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA LAYARI M|D & KAPITAL`93 di FB ... bye2.. haha

Thursday, 3 March 2011

~THE time of my LIFE at K.L~

   ahaha... nie sbnrnye pengalaman 1st time aku pegi K.L gn member ... hurm .. aku pegi dengan epi ... atau nama panjang nye MOHD FIKHRI B. ZULKIPLY... perancangan nya kiteorg pegi 4 org ... tapi si dua makhluk yg dua 2  x jadik pegi atas alasan yg tertentu .. muahaaha... dua org 2 IQBAL AFIFI & NUR AMALI ...

   at 1st hajat kiteorg pegi K.L nk pegi tengok member bek aku MOHD NUR HAZIQ atau lebih dikenali dengan bonc / cloud 9 & yg terbaru JOHN... hahaha... e`eh yea ke... dya nie at 1st nk g audition A.F tapi atas sebab berbagai masalah datang menimpa so x jadik... and then aku gn epi call aniq <bukan nama sebenar>  and kiteorg stay kt umah dya 2 ari .. ahaha... kiteorg pown pegi lah merewang-rewang di bandar K.L 2 dan menemui pelbagai ragam manusia ...

  siap merewang kiteorg poe lah ke umah akak aniq kt bukit antarabangsa... malam 2 ... kiteorg kuar g danau dengan payed and jijo <dua2 bukan nama sebenar> and membeli-belah pakaian2 yg boleh dimarketkan dekat lipis nie .. ahaha...

 then sebelum balik 2 ... kiteowg dan lagi lepak dekat kedai 'GENJI' .... abis lepak balik tido x sedar pew dah ... esokkan nye kiteorg g mandi-manda dekat swimming pool and da siap aniq bawak kiteorg dekat B.B , PAVILION & agi 1 aku lupa ... lepak2 dekat pavilion dan lah berposing sat ...

...

...and then... kiteorg pown da siap rewang2 sume kiteorg nek lrt ke pekeliling.. sblm nek 2 kiteorg nmpk lah sorang amoi nie .. adoi... seksa tengok dya ... pakai skirt x pakai belt .. pastu dya nek tangga paham2 lah apa yg jatuh ... pastu lrt smpai and kiteorg teros gerak ke pekeliling.. da sampai tunggu punya tunggu bas akhirnya smpai...then kiteorg salam2 gn aniq and nek bas then sampai ke K.LIPIS.. AHAHA... toing3 ... thats all ...

p/s: huh .. aku da x taw nk tulis apa nie ..    anyway thx 2 muhammad anif b. azami <aniq> sbb bwk aku n epi jalan2 rewang2 K.L !!

thx 4 da reading .. hope u all enjoy even not great.. ok.. assalamualaikum..

Wednesday, 2 March 2011

About ME~ Petak ??

ahaha... adoi ... nie 1st time aku wat blog.. haha...

1st aku nk citer sal diri aku ... ahaha... nama aku Amirul Haziq B. Mohd Ghazali ... aku berasal dari Kelantan ...

ho sek 03 lah nie .. ahhaa.. family aku berasal dari kelantan gak .. so mmg anak jati kelantan lah ..

aku stay at Kuala Lipis, Pahang lepas beberapa bulan aku lahir sampai skrg .. ahaha..

time skolah rendah aku sekolah kt SEKOLAH KEBANGSAAN WAN IBRAHIM ....

time skolah menengah aku skolah kt SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN CLIFFORD ..

aahaha... start dari 1st day aku masok SMKC aku dapat pggln PETAK ... hoho... toing3..

gelaran 2 diberi sbb dulu badan aku gemok .. and style rmbot aku pulak mmg petak habis lah .. ahahaha...

so lau tengok dari jauh mmg nmpk macam petak lah bentuk aku nie ... ahahaha....

tapi .. ahaha ... ada gak lah peristiwa itam nya ... almaklumlah lau da gemok 2 mesti lah mangsa buli nye .. ahaha..

tapi .. aku bersyukur sbb aku dibuli time 2 ... so aku start belajar supaya x kene buli dah ... ahaha...

and Alhamdulillah yg buli aku dulu semua ok dengan aku skrg .. ahaha...

huh ...  aku pown da xtaw nk kata apa .. btw ... huh .... selamat berkenalan semua ... ahaha.. ~daaa...

assalamualaikum ..!!!

p/s : ain , azzah  aku da wat da blog mcm yg kau org soh ... aku xtaw lah nk wat pa ...